El pilot d'Alfa Romeo ha quedat cap per avall (REUTERS)
El pilot d'Alfa Romeo ha quedat cap per avall (REUTERS)
FÓRMULA 1

L'espectacular accident de Guanyu Zhou al GP de la Gran Bretanya

El pilot d'Alfa Romeo ha fet diversos metres amb el monoplaça cap per avall, que ha acabat contra la tanca

Redacció Esport3Actualitzat

Accidentat inici el del Gran Premi de la Gran Bretanya d'aquest diumenge. Només arrencar la cursa, Guanyu Zhou ha tingut un aparatós accident, que ha fet que la cursa s'aturés per bandera vermella. Tot plegat, després que Tsunoda toqués l'Alfa Romeo de Zhou, en trobar-se entre aquest i el de George Russell. A causa del cop, el cotxe de Zhou ha quedat cap per avall i ha recorregut diversos metres, fins a acabar volant per sobre les proteccions del traçat i impactant contra la tanca.

El primer a sortir corrent per conèixer l'estat del pilot xinès ha estat George Russell, qui ha sortit a tota velocitat del seu monoplaça, per comprovar com es trobava el seu company de graella.

Els serveis mèdics de Silverstone han realitzat un reconeixement exhaustiu a Zhou i està conscient i fora de perill. Ell mateix ha publicat un tuit on explica que es troba bé i agraeix els missatges que ha rebut. "L'halo m'ha salvat", explica també. 

Alex Albon també ha hagut de ser atés pels serveis mèdics del circuit, perquè s'ha vist implicat en un altre accident a l'inici de la cursa.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut