El retorn a Primera de l'Espanyol
El retorn a Primera de l'Espanyol
FUTBOL

L'Espanyol visita l'Almeria amb la intenció de sentenciar l'ascens virtual

L'Espanyol juga aquesta nit a l'Estadi dels Jocs Mediterranis amb la intenció de guanyar l'Almeria i aconseguir l'ascens virtual, ja que deixaria els andalusos, tercers classificats, a 13 punts quan en quedarien 21 en joc

Imma Casares FerreiroActualitzat

Vicente Moreno no es mou ni un mil·límetre de la seva posició conservadora de veure les coses i en especial d'analitzar la situació més que privilegiada del seu equip. Hores abans de viatjar a Almeria, el tècnic blanc-i-blau deia que "en cas de guanyar no tindrem res fet", però els números diuen tot el contrari, i més després que el Mallorca, segon classificat, hagi perdut el seu partit contra el Castelló.

Si l'Espanyol suma els tres punts contra l'Almeria deixaria els andalusos a 13 punts quan només faltarien set jornades per al final de campionat. Dit d'una altra manera, els blanc-i-blaus seran equip virtual de Primera en cas de guanyar l'Almeria. Les dades conviden a l'optimisme.

L'Espanyol ha encadenat cinc victòries consecutives exhibint fam, ambició i ganes de sentenciar per la via ràpida. Al davant tindrà un Almeria que només ha guanyat un partit dels últims sis, que ha encadenat dues derrotes consecutives i que té l'entrenador, José Gomes, en el punt de mira. Juga en contra de l'Espanyol el fet que amb la derrota del Mallorca, l'Almeria es podria reenganxar a l'ascens directe ja que si finalment fossin els andalusos els qui sumessin els tres punts es col·locarien a cinc dels balears, és a dir, tindrien opcions matemàtiques d'evitar els play-off d'ascens. L'Espanyol depèn d'ell mateix per aconseguir l'objectiu i així l'hi va fer saber l'afició acompanyant l'autocar des de l'Estadi de Cornellà-el Prat fins a l'aeroport.

 

 

Anar al contingut