Copa

L'Espanyol tomba el Vila-real i es classifica per als quarts de final de la Copa (3-1)

Un doblet del Borja Iglesias i un gol de Pablo Piatti de penal sentencien l'eliminatòria a favor del conjunt perico

Oriol Llach EstrellaActualitzat

L'Espanyol ha superat el Vila-real al RCDE Stadium i s'assegura que hi haurà una bola en el bombo amb el seu nom en el sorteig dels quarts de final de Copa (3-1).

El Vila-real ha sortit molt ben posicionat però els blanc-i-blaus han sabut mantenir el cap fred i, de mica en mica, anar incrementant la pressió cap al camp dels groguets.

A la mitja hora de joc, l'àrbitre no s'ho ha pensat i ha xiulat penal per una falta de Pepe Castaño sobre Borja Iglesias. El col·legiat ho ha tingut tan clar que no ha volgut consultar el VAR malgrat les protestes dels jugadors castellonencs. L'encarregat d'executar des dels onze metres ha estat Pablo Piatti que no ha perdonat i ha fet pujar l'1-0 en el marcador.

Cinc minuts més tard, de nou, l'àrbitre ha tornat a xiular penal i és que Layún ha escombrat Puado quan ja s'internava a l'àrea. Aquesta vegada ha estat Borja Iglesias qui ha xutat i tampoc ha fallat, 2-0.

Poc abans del descans, el Vila-real ha escurçat distàncies amb un gol de Chuckwueze. La diana dels de Luis García Plaza ha fet pujar-los la moral i s'han llançat a l'atac però l'Espanyol que ha sabut mantenir-los a ratlla.

A la segona part, Borja Iglesias ha sentenciat amb un altre gol amb una gran rematada des de l'àrea petita que el porter Andrés no ha pogut neutralitzar. Doblet del "Panda" just el dia que celebra el seu aniversari.

Les males notícies per a l'Espanyol han arribat amb forma de lesió i és que David López s'ha vist obligat a demanar el canvi.