Diogo Jota celebra un dels gols de la victòria del Wolverhampton contra l'Espanyol (Phil Noble / Reuters)
Lliga Europa

L'Espanyol rep un dur correctiu del Wolverhampton (4-0) i necessitarà un miracle a la tornada

Un hat-trick de Diogo Jota i un gran gol de Neves han servit als "Wolves" per superar un conjunt blanc-i-blau farcit de suplents

Cristina BusquetsActualitzat

L'Espanyol s'ha presentat davant del Wolverhampton amb una revolució a l'onze. Només Wu Lei i Víctor Sánchez han repetit respecte de Sevilla. El ritme inicial ha estat vertiginós i el conjunt blanc-i-blau als quatre minuts ha disposat d'una bona ocasió en una assistència de Dídac que Wu Lei ha connectat amb un xut tapat per Rui Patrício. Les arribades d'Adama Traoré per la banda dreta de l'atac feien mal a un Espanyol que als quinze minuts ha encaixat el primer gol. Un servei de córner en curt, l'ha pentinat Raúl Jiménez, la pilota ha rebotat en Víctor Sánchez i Diogo Jota l'ha aprofitat per enviar-la amb una rosca al fons de la xarxa. I quatre minuts més tard, Andrés Prieto ha salvat el segon. L'alacantí ha tapat l'arribada en solitari d'Adama. Amb el gol, els de Nuno han cedit la iniciativa a l'Espanyol que hauria pogut empatar després d'un error monumental de Rui Patrício dins de l'àrea petita. El misto del porter l'ha aprofitat Ferreyra que ha vist com el porter tornava a desviar la pilota amb una bona mà.

En el 49, Wu Lei ha rematat fora per poc una centrada de Dídac. L'Espanyol estava bé quan ha rebut el segon gol. Adama ha enviat una centrada a l'àrea que ha refusat Víctor Gómez. El refús, massa centrat, l'ha caçat Neves, que ha controlat amb el pit i sense deixar caure la pilota a terra ha connectat una volea imparable per a Andrés. El porter perico tampoc ha pogut parar el tercer, obra d'un Diogo Jota que ha superat Naldo i Víctor Gómez abans de marcar. El quart dels Wolves l'ha salvat la creueta. És on ha anat a parar el potent xut llunyà de Neto, que acabava d'entrar al terreny de joc. Diogo Jota ha firmat el hat-trick en el 81 quan els blanc-i-blaus semblaven haver dimitit del partit. A l'Espanyol li queda la tornada, on necessitarà un miracle per no dir adeu a Europa.