Espanyol

L'Espanyol presenta Martin Petrov com a nou jugador per als pròxims sis mesos

L'extrem esquerre búlgar Martin Petrov ha firmat com a nou futbolista de l'Espanyol per al que queda de temporada després de rescindir el seu contracte amb el Bolton anglès. El futbolista ja va ser present en el partit de l'Espanyol davant del Celta a Cornellà-el Prat dissabte (1-0). Aquest dilluns s'ha sotmès a una revisió mèdica i posteriorment ha firmat el contracte, amb la qual cosa s'ha convertit en el primer reforç de l'equip de Javier Aguirre.

Actualitzat
L'extrem esquerre búlgar Martin Petrov ha firmat com a nou futbolista de l'Espanyol per al que queda de temporada després de rescindir el seu contracte amb el Bolton anglès. El futbolista ja va ser present en el partit de l'Espanyol davant del Celta a Cornellà-el Prat dissabte (1-0). Aquest dilluns s'ha sotmès a una revisió mèdica i posteriorment ha firmat el contracte, amb la qual cosa s'ha convertit en el primer reforç de l'equip de Javier Aguirre.

Després de la firma, el jugador s'ha dirigit a la Ciutat Esportiva del club per entrenar-se en solitari i, posteriorment, ser presentat com a nou jugador de l'Espanyol, club que es reserva una opció per ampliar de forma unilateral el contracte una temporada més a partir del juny del 2013.

Va jugar a les ordres d'Aguirre

El búlgar, que aquest dimarts complirà 34 anys, aportarà veterania i intensitat a la banda de l'Espanyol. Aguirre coneix bé el futbolista després de coincidir amb ell a l'Atlètic de Madrid, equip en el qual va estar les temporades 05-06 i 06-07. Els matalassers s'hi van interessar després del seu bon rendiment en el Wolfsburg alemany.

Una vegada va acabar la seva etapa blanc-i-vermella, Petrov va fer les maletes rumb a la Premier League. El búlgar va ser jugador del Manchester City des del 2007 al 2010 encara que les lesions van minvar molt el seu protagonisme. Va fitxar, finalment, pel Bolton Wanderers: 12 gols i 85 partits disputats.

Martin Petrov ha estat internacional absolut amb Bulgària en 82 ocasions i ha marcat 18 dianes. Estrictament en l'àmbit futbolístic, l'extrem sempre ha destacat per la seva velocitat a la banda, encara que ha disminuït amb els anys, habilitat en els centres i també en els llançaments de falta directa.

Pabón, en el punt de mira

El pròxim fitxatge podria ser Dorlan Pabón. El davanter colombià no té oportunitats al Parma i ara mateix és l'objectiu primordial del club a l'hora de reforçar-se.

Stuani no s'entrena

El davanter uruguaià Stuani no s'ha exercitat amb la resta dels seus companys a causa d'una sobrecàrrega al quàdriceps dret, encara que les molèsties són en una antiga cicatriu i l'entitat vol sotmetre'l a proves mèdiques per descartar sorpreses. A més, el migcampista Víctor Sánchez segueix al marge del grup després de les molèsties al taló dret amb les quals va acabar el partit contra el Celta de dissabte. No està garantida la seva presència en la convocatòria de Lliga contra el Mallorca, aquest divendres.

Cristian Álvarez ha treballat al marge. El capità ja suma més d'un mes amb una distensió a la musculatura isquiotibial de la cama dreta. Fins ara, s'ha perdut quatre partits de Lliga i tot apunta que tampoc estarà disponible per al Mallorca divendres.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut