Espanyol

L'Espanyol homenatja la seva llegenda, Raúl Tamudo

El futbolista, retirat recentment, ha rebut la insígnia d'or i brillants del club i ha realitzat el servei d'honor del RCD Espanyol-Reial Madrid

Actualitzat

El RCD Espanyol homenatja aquest dissabte la seva llegenda, Raúl Tamudo, que va anunciar fa uns dies la seva retirada del futbol professionalRaúl Tamudo ha estat l'encarregat de fer el servei d'honor en el partit RCD Espanyol-Reial Madrid. 

El de Santa Coloma, màxim golejador en la història de l'Espanyol (129 gols) i el jugador que ha disputat més partits amb la samarreta del club (340), ha rebut una insígnia d'or i brillants del club.

El màxim realitzador català de la Lliga, acompanyat del seu fill Eric, ha saludat l'afició perica, que l'ha ovacionat i ha corejat el seu nom sense descans. Raúl Tamudo no ha pronunciat cap discurs, encara que ha acabat visiblement emocionat. El club, a més, ha preparat un vídeo en el que s'han repassat els moments més importants de la seva carrera com a blanc-i-blau. Una pancarta gegant, amb el lema 'Tamudo 23 Llegenda' l'ha acompanyat en l'homenatge, penjada a la grada de l'estadi. 

 

 

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut