Espanyol

L'Espanyol guanya per golejada (0-13) el primer amistós de la pretemporada

L'Espanyol ha golejat la selecció de la Vall d'Aran (0-13) en el primer amistós de la pretemporada dels homes de Javier Aguirre. El conjunt aranès, format per jugadors amateurs, s'ha vist superat per l'equip blanc-i-blau. Lanzarote s'ha estrenat com a golejador i Forlín també ha estat un dels homes que han marcat en el que podria ser el seu últim partit amb l'Espanyol.

El primer enfrontament de preparació dels blanc-i-blaus ha acabat amb golejada davant d'un combinat de jugadors amateurs de la Vall d'Aran. Aguirre ha presentat dos equips completament diferents per cada part del partit que no han tingut cap problema per demostrar la superioritat envers el rival. L'encarregat d'obrir el marcador ha estat Thievy, només dos minuts després d'haver començat el partit. Stuani li ha agafat el relleu atorgant-se un "hat-trick" just abans del descans.

La segona part ha començat amb gol de Cristian Gómez i l'han seguit Sergio García i Mattioni en pocs minuts. El partit ha continuat de la mateixa manera, amb múltiples oportunitats pels blanc-i-vermells que arribaven sense oposició a la porteria aranesa. Wakaso, Lanzarote, Forlín i altre cop Sergio García han acabat de posar el 0 a 13 definitiu al marcador.