Els jugadors de l'Espanyol s'han aquesta foto a l'aeroport d'Holanda (@rcdeespanyol)
Espanyol

L'Espanyol fa el primer entrenament a l'stage de pretemporada a Apeldoorn

Els blanc-i-blaus ja han fet el primer entrenament a Apeldoorn, on disputaran tres partits contra l'FC Utrecht, l'Almere City i l'SBV Excelsior de Rotterdam.

Actualitzat

L'RCD Espanyol ja ha arribat a Apeldoorn, Holanda, on l'equip inicia una minigira per preparar la nova temporada. La convocatòria, que inicialment era de 29 jugadors, s'ha quedat en 28 per la baixa de Jordan, que segons informa el club s'ha quedat a Barcelona, juntament amb Germán i Thievy, per resoldre el seu futur.

En total, Quique Sánchez Flores s'ha emportat 23 futbolistes del primer equip i 5 del filial: Pau López, Álvaro, Óscar Duarte, Javi López, Arbilla, Rubén Duarte, Víctor Álvarez, Víctor Sánchez, Diop, Hernán, Caicedo, Moreno, Ciani, Montañés, Fuentes, Álex, Sevilla i Clerc; les noves incorporacions d'aquesta temporada com són Roberto, Reyes, Jurado, Piatti i Baptistao; i els cinc del filial: Andrés, Lluís López, Marc Roca, Dalmau i Aarón. 

L'equip blanc-i-blau, que s'ha entrenat per primera vegada a terres holandeses amb tots els futbolistes disponibles, jugarà a terres holandeses contra l'FC Utrecht, l'Almere City i l'SBV Excelsior de Rotterdam.

 

 

 

Anar al contingut