ESPANYOL

L'Espanyol es queda sense Braithwaite dos partits

El danès es perdrà els duels contra el Cadis i el Valladolid tot i el recurs presentat pel club

Oriol VidalActualitzat

Martin Braithwaite, dos partits fora. El davanter danès ha rebut una sanció de dos partits per part del Comitè de Competició, que ha desestimat el recurs de l'Espanyol amb vídeo i al·legacions inclosos.

Braithwaite, doncs, es perdrà els importants compromisos dels periquitos: no serà ni al camp del Cadis ni contra el Valladolid a l'RCDE Stadium. La seva expulsió per un cop amb la mà a Thierry Correia en els últims minuts del partit contra el València tindrà un peatge ben costós per a Diego Martínez.

Aquest mateix càstig ja el va patir Sergi Gómez després de ser expulsat en la segona jornada contra el Rayo, en una acció força semblant. Amb tot, al vestidor blanc-i-blau estan convençuts de poder sumar tres punts al Nuevo Mirandilla aquest diumenge. Nico Melamed no veu nervis entre els seus companys malgrat el mal començament  de curs:

Tensió? Cap! Estem tranquils perquè sabem que, competint i entrenant-se com ho estem fent fins ara, estem convençuts que els triomfs arribaran d'una manera o una altra. No sentim cap tensió, però sí que és veritat que ens prenem el partit com una final: és com afrontem tots els partits.

Melamed també ha assegurat que el porter Álvaro Fernández ha deixat enrere la pífia que va costar dos punts d'or en el minut 95: 

Ha estat un exemple per a l'equip. Ens va dir que li va costar dormir la nit del partit, com és normal. Però des d'aleshores ha demostrat molta personalitat i no era fàcil. Ha donat el màxim a cada entrenament i segueix transmetent la tranquil·litat de sempre.

A les mans del tècnic de l'Espanyol queda la decisió de mantenir-lo sota els pals o bé penalitzar-lo per la seva greu errada.

 

 

Anar al contingut