Futbol

L'Espanyol disputa contra l'Avellino italià el seu quart partit de pretemporada

Els blanc-i-blaus han viatjat aquest matí amb les baixes de Bardi, Héctor Moreno, Christian Alfonso i Christian Gómez, i juguen aquest vespre

Jaume CabeceransActualitzat

El RCD Espanyol ha viatjat aquest dimecres al matí cap a Italià per disputar aquest vespre el seu quart amistós de la pretemporada contra l'Avellino, de la Sèrie B. L'expedició perica s'ha desplaçat aquest matí a Nàpols amb 23 jugadors per disputar el trofeu II Memorial Nicola Taccone a l'estadi Partenio-Lombardi.

Sergio González no podrà comptar amb alguns jugadors, com Héctor Moreno, Christian Gómez, Francesco Bardi o Christian Alfonso, per a l'enfrontament. Moreno continua recuperant-se de la lesió soferta al peu dret, mentre que Bardi només ha realitzat dos entrenaments amb l'equip després de la seva presentació. Gómez i Alfonso han estat finalment descartats per decisió tècnica.

D'altra banda, el tècnic riberenc ha recuperat el central Álvaro González i el migcampista José Alberto Cañas, que si han viatjat amb l'equip després de deixar enrere unes molèsties físiques.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut