L'Espanyol ha fet un últim entrenament abans de marxar cap a Sant Sebastià malgrat el vent i la pluja del temporal Gloria
Espanyol

Leandro Cabrera entra en la convocatòria d'Abelardo per al duel de Copa contra la Reial Societat

Actualitzat

L'Espanyol no renuncia a la Copa. Aquest dimarts al matí, Abelardo ha dirigit una sessió d'entrenament a la Ciutat Esportiva Dani Jarque malgrat la pluja i el vent que el temporal Gloria està provocant.

Aquest mateix dimarts a la tarda, l'expedició blanc-i-blava posarà rumb cap a Sant Sebastià. Això sí, el mal temps també ha condicionat el viatge, que finalment no es farà en avió, sinó que serà amb tren fins a Saragossa i posteriorment per carretera fins a la capital guipuscoana.

El flamant nou fitxatge perico, Leandro Cabrera, ha entrat en la convocatòria d'Abelardo per al complicat duel de Copa contra la Reial Societat. El tècnic asturià també recupera Ferreyra i Piatti. Calero viatjarà al País Basc malgrat les molèsties físiques que arrossega. En canvi, set titulars habituals es queden a Barcelona: RDT, Calleri, David López, Marc Roca, Bernardo, Diego López i Dídac Calero. 

 

Anar al contingut