Futbol

Les jugadores responen a l'RFEF: "No hem demanat mai el cessament de Vilda"

Les quinze jugadores de la selecció espanyola han emès un comunicat conjunt a què s'ha afegit la lesionada Alexia Putellas

Redacció Esport3Actualitzat

Nou capítol del cara a cara entre la Reial Federació Espanyola i les quinze jugadores que han renunciat a ser seleccionades adduint que no estan en la millor situació emocional després de la negativa de Rubiales de no destituir el seleccionador.

Les jugadores, en un comunicat emès aquest divendres, deixen clar que en cap cas han renunciat a la selecció, i asseguren que mantenen "un compromís inqüestionable" amb l'equip i que no volen entrar "en guerres públiques".

"Desitgem el millor a l'RFEF, a la selecció i a nosaltres en particular, sense entrar en guerres públiques."

 

En el document remarquen que no volen ser convocades fins que no es reverteixin les situacions que afecten el seu estat "emocional i personal", malgrat que això "penalitzi" la seva carrera professional i la seva economia, i diuen que no han demanat mai "el cessament del seleccionador" Jorge Vilda.

 

 

Conflicte a vuit mesos del Mundial

La Reial Federació Espanyola va emetre aquest dijous un comunicat en què informava que fins a quinze jugadores de la selecció absoluta femenina havien enviat el mateix correu electrònic en què explicaven que la situació generada les afecta "de manera important" en el seu "estat emocional" i en la seva "salut", i que "mentre no es reverteixi" renuncien a jugar amb el combinat nacional.

Les futbolistes de la selecció espanyola han enviat aquest correu massiu després de la negativa de Luis Rubiales a destituir del càrrec el seleccionador Jorge Vilda.

D'un total de quinze jugadores, sis són blaugranes: Clàudia Pina, Aitana Bonmatí, Mapi León, Patri Guijarro, Mariona Caldentey i Sandra Paños. A més, hi ha tres jugadores catalanes més: Leila Ouahabi (Manchester City), Laia Alixandri (Atlètic) i Ona Batlle (Manchester united).

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut