Rugbi

L'Enginyers Poblenou, l'equip català que disputa la lliga del comtat anglès de Hertfordshire

Un club català protagonitza un cas inèdit en l'esport. És un equip de rugbi que juga la Lliga anglesa. Bé, una de les moltes lligues de rugbi que es juguen al Regne Unit. Fa tres anys, l'Enginyers-Poblenou va decidir abandonar la Primera Divisió Espanyola i fer una aposta pel pur plaer de poder gaudir de l'esport del rugbi en el seu bressol i en estat pur. Gaudeixen de cada partit i aconsegueixen bons resultats esportius.

Actualitzat
Cau el dia a les instal·lacions de la Mar Bella, a Barcelona. L'equip de rugbi de l'Enginyers Poble Nou fa el darrer entrenament hores abans del proper desplaçament cap a Londres. Des de fa tres temporades, l'Enginyers Poblenou juga una lliga del comtat de Hertfordshire.

Twickenham, el santuari del rugbi anglès acull un partit i ells en seran espectadors d'excepció. L'equip barceloní és el més mediàtic de la seva lliga, la Super Premiere, i les televisions angleses els segueixen allà on van. Dins de l'estadi, no es perden cap detall de l'espectacle entre l'equip de la rosa i els All Blacks.

És dia de partit. El vestidor viu els moments previs amb màxima concentració. És l'hora de les últimes consignes. Dins del camp és Jeremie, el capità, que motiva els seus jugadors. El partit és dur, molt dur. El fred i la pluja beneficien el joc anglès. Però els catalans aguanten tant com poden i, al final, el seu millor físic els dóna el triomf. Però els que veritablement ha guanyat és el rugbi i la seva essència.

El "fair play" arriba en forma de passadís, el que fan els vencedors als vençuts. La jornada acaba; és hora de tornar cap a Barcelona per preparar el partit següent.
Anar al contingut