Nikos Zisis fa una entrada a cistella defensat per Carlos Suárez (@Penya1930)

L'encert de Dimitrijevic no és suficient per derrotar a l'Unicaja de Màlaga (90-84)

El Joventut sempre ha anat a remolc en el marcador i no ha pogut sumar la segona victòria a l'Eurocup

Miquel RibasActualitzat

El Joventut no s'ha trobat gens còmode davant l'Unicaja de Màlaga i no ha pogut sumar la seva segona victòria a l'Eurocup. Els andalusos sempre han anat per davant en el marcador i en la iniciativa en el joc. L'equip de Carles Duran ha començat fluix en defensa i l'hi ha costat molt buscar posició de tir en atac. A més, Klemen Prepelič estava desaparegut i només el turc Kerem Kanter semblava tenir les idees clares. Vuit punts seus pràcticament consecutius han permès al Joventut marxar als descans perdent de només 13 punts (44-31).

La Penya ha començat endollada la segona part i ha anotat un parcial de 0 a 7 als andalusos amb cistelles d'Omic, Morgan i Prepelic. La reacció semblava imminent, però llavors ha aparegut un inspirat Thompson, màxim anotador del partit amb 23 punts, que s'ha encarregat amb el seu encert encistellador de trencar la recuperació dels verd-i-negres. El Joventut s'ha desinflat durant uns minuts i l'Unicaja ha agafat la directa i ha arribat una màxima diferencia de 22 punts (61-39).

L'equip de Carles Duran no ha marxat del partit i s'ha centrat gràcies a la direcció de joc de Nenad Dimitrijevic i al seus 16 punts. No hi hagut prou amb l'encert del jugador macedoni per equilibrar el partit. Al final, el Joventut ha reduït diferències i només ha perdut de 6 punts (90-84).