Futbol

L'emotiu homenatge del president de l'Argentina a Maradona

Alberto Fernández ha col·locat al fèretre instal·lat a la Casa Rosada la samarreta d'Argentinos Juniors, el primer equip de Maradona i del qual és un seguidor confès

Redacció Esport3Actualitzat

L'Argentina plora la mort de Maradona. És tan gran la devoció que senten per "El Pelusa" en aquell país que li han donat honors de cap d'estat. Exactament igual com va passar en el seu moment amb figures de la talla d'Eva Perón o Carlos Gardel. La Casa Rosada, la seu del govern argentí, és el lloc escollit per donar l'últim adeu a l'exfutbolista.

El president de la República argentina, Alberto Fernández, ha estat un dels primers a anar-hi. Ha col·locat la samarreta d'Argentinos Juniors, el primer equip de Maradona i del qual és un seguidor confès, un mocador de les mares de la Plaza de Mayo i un ram de roses sobre el fèretre d'"El Pelusa".

Un altre dels moments emotius del dia ha estat quan, amb la copa del món de testimoni, l'expresidenta de l'Argentina, Cristina Fernández de Kischner ha volgut rendir el seu particular homenatge a l'exjugador. L'expresidenta, fins i tot, ha volgut mantenir un moment de soledat en l'adeu a Maradona. 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut