Hoquei herba

L'Egara i el Polo s'enfrontaran als quarts de final de l'Euro Hockey League

Els egarencs han eliminat el Saint-Germain francès als "shoot-out" i els barcelonins s'han imposat al Royal Leopold belga en un final d'infart (4-3)

L'Egara i el RC Polo s'enfrontaran als quarts de final de l'Euro Hockey League, que es disputa a la ciutat holandesa d'Eindhoven, després d'eliminar el Saint-Germain francès i el Royal Leopold belga, respectivament. Aquest duel garanteix la presència d'un equip català en les semifinals de la màxima competició europea d'hoquei herba.

El conjunt egarenc s'ha imposat al Saint-Germain als "shoot-out" després que el partit va acabar amb empat a un al final del temps reglamentari. David Aura havia avançat els catalans en el minut 8 i Blaise Rogeau ha establert la igualada definitiva en el 36.

Per la seva banda, l'equip barceloní ha hagut de remuntar contra el Royal Leopold, tot i que al descans guanyava per 2 a 1, amb dos gols d'Àlex Reyné. Els belgues han reaccionat i han capgirat el resultat advers, però Borja Llorens i Matías Rey han tornat a posar amb avantatge el Polo. En un final d'infart, el videoarbitratge ha anul·lat un gol als belgues que hauria forçat el llançament de penals.