Fórmula 1

Leclerc firma la primera "pole" d'F1 a Bahrain

Ferrari, al capdavant de la graella de sortida

Francesc RosésActualitzat

Primera "pole" en la carrera del monegasc Charles Leclerc, que ha aconseguit el millor temps en la sessió de classificació per al Gran Premi de Bahrain. El pilot de Ferrari, que té 21 anys, ha batut al seu company Sebastian Vettel, nerviós per la pressió de Leclerc, que ha gastat un joc més de pneumàtics en la Q2 i s'ha quedat amb un sol joc en la definitiva Q3.

Els pilots de Ferrari han batut netament els de Mercedes, després de la desfeta que van tenir al Gran Premi d'Austràlia. Lewis Hamilton ha marcat el tercer millor temps, però a més de tres dècimes del registre obtingut per Leclerc. Valtteri Bottas ha estat quart, i després s'ha classificat Max Verstappen, que, com Vettel, només ha pogut donar una volta en la Q3. Excel·lent actuació dels pilots de McLaren, donat que Carlos Sainz ha estat setè darrere Kevin Magnussen, i Lando Norris, desè, ha passat a la Q3, en un cap de setmana en què han pogut comptar amb l'assessorament de Fernando Alonso, que participarà en els tests de la setmana que ve en aquest mateix circuit.

Els dos pilots de Ferrari al capdavant de l'engraellat de sortida de la cursa de demà, sota la pressió de prop dels pilots de Mercedes, obre la porta a una cursa que pot ser impressionant, i que podria ser el començament d'una trajectòria espectacular del jove Charles Leclerc en el món de la Fórmula 1.

 

Anar al contingut