L'Atlètic rebutja cedir Morata i només acceptaria una venda
Álvaro Morata, després de marcar el gol del 4-1 durant els vuitens de final del partit de futbol de la Copa Itàlia davant la Sampdoria (EFE)
Futbol

L'Atlètic rebutja cedir Morata i només acceptaria una venda

L'Atlètic no té una altra possibilitat de cessió de Morata que no sigui la que ja està en vigor a la Juventus, segons EFE

L'Atlètic de Madrid no està disposat a tornar a cedir el davanter Álvaro Morata, que actualment compleix la seva segona temporada cedit a la Juventus. Segons informa l'Agència EFE, els colchoneros només estarien disposats a negociar amb algun club si és per la venda del jugador.

El davanter internacional és una de les peticions de Xavi Hernández per reforçar la plantilla en aquest mercat hivernal, el termini del qual acaba el 31 de gener, tot i que aquesta demanda sempre ha estat una opció difícil de dur a terme.

Morata, que ha estat a Madrid aquesta setmana, té contracte amb l'Atlètic de Madrid fins al juny del 2023 i porta temporada i mitja cedit pel conjunt blanc-i-vermell a la Juventus, que té els seus drets a préstec fins al final d'aquesta temporada, a la conclusió de la qual tindrà una opció de compra per 35 milions d'euros.

Per tant, el Barça hauria de negociar per la compra del jugador. A més, els blaugranes són un rival directe per la quarta plaça que dóna accés a la Lliga de Campions -és cinquè a un punt de l'Atlètic- i s'hi enfrontarà en partit de Lliga el 6 de febrer al Camp Nou.

 

Anar al contingut