Álvaro Morata, celebrant un gol amb la Juventus amb el seu company Moise Kean (Reuters)
Futbol

Massimo Allegri tanca la porta de sortida a Álvaro Morata

La possibilitat que Morata reforcés l'atac del Barça ha quedat desactivada pel tècnic de la Juventus: "És un jugador important per a nosaltres i ja li he dit que no es mou d'aquí"

Actualitzat

Un cop fitxat Ferran Torres, en els últims dies s'havia parlat de la possibilitat que el següent a la llista de reforços del Barça fos Álvaro Morata. Fins i tot, alguns mitjans havien publicat un acord molt avançat entre el jugador i el club blaugrana.

Però la Juventus, club on juga el davanter madrileny, no sembla disposada a desprendre-se'n, almenys a mitja temporada. Així ho ha assegurat Massimiliano Allegri, el tècnic de l'equip torinès: 

"Aaron Ramsey està a punt de sortir. En canvi,  Álvaro Morata no marxa. És un jugador de rendiment. El seu problema és que li estan posant etiquetes equivocades, però és un jugador molt important per a nosaltres. He parlat amb ell i li he dit que d'aquí no es mou. Tema tancat."     

 

Morata, de 29 anys, està jugant a la Juventus com a cedit fins a final de temporada per l'Atlètic de Madrid. en la present temporada suma 7 gols en 27 partits jugats amb l'equip "bianconero". La campanya passada en va fer 21.  

El president del Barça, en la presentació de Ferran Torres, en ser preguntat si l'arribada de Morata seria incompatible en un futur fitxatge de Haaland, va dir que no ho veia incompatible. Sembla però que el fitxatge del davanter madrileny no s'acabarà produïnt.

 

Anar al contingut