Futbol

L'Atlètic de Madrid perd la imbatibilitat contra la Reial Societat (2-0)

Martin Odegaard, cedit pel Reial Madrid al conjunt donostiarra, ha inaugurat el marcador en el minut 58, i en el 61 Nacho Monreal ha fet el segon i definitiu

Actualitzat

L'Atlètic de Madrid ha perdut la imbatibilitat a la lliga. Després de tres victòries consecutives, el conjunt de Simeone ha caigut derrotat contra la Reial Societat al Reale Arena per 2 a 0 en un duel que s'ha decidit a la segona meitat. Martin Odegaard, cedit pel Reial Madrid al conjunt donostiarra, ha inaugurat el marcador en el minut 58 i en el 61, Nacho Monreal ha fet el segon i definitiu en una jugada en què Oblak ha quedat commocionat després de rebre una forta pilotada al cap. El porter eslovè ha estat atès sobre la gespa i tot i que ha volgut continuar, els serveis mèdics de l'Atlètic han decidit el canvi per precaució.

Malgrat la desfeta, l'equip "colchonero" es manté com a líder en solitari amb 9 punts, un més que el Reial Madrid, i a l'espera del resultat del Sevilla-Alabès que es disputarà aquest diumenge al Sánchez Pizjuán.

Anar al contingut