Sense sorpreses a la champions
Waterpolo

L'Atlètic-Barceloneta s'imposa al Jadran Split en el debut a la fase de grups de la Champions (11-6)

Un pletòric Marc Larumbe, amb tres gols en el segon quart, ha liderat el primer triomf europeu dels mariners

L'Atlètic-Barceloneta s'ha estrenat a la fase de grups de la Lliga de Campions de waterpolo amb una victòria contra el Jadran Split per 11 a 6 en un partit disputat a la piscina de Sant Sebastià.

El Barceloneta, tot i la baixa important d'Alberto Munárriz, ha portat sempre la iniciativa al marcador des del primer quart i al descans ja dominava per un contundent 7 a 2 gràcies a l'encert d'un pletòric Marc Larumbe, autor de tres gols en el segon quart.

En la represa, l'equip dirigit per Elvis Fatovic ha resistit els intents de reacció dels croats i ha mantingut la iniciativa fins al final. El pròxim partit europeu dels mariners serà el 10 de novembre a la piscina del Brescia italià.