L'equip mariner ja suma 17 títols de Lliga
Waterpolo

L'Atlètic-Barceloneta derrota el Sabadell i es proclama campió de la Lliga masculina de waterpolo (9-7)

Els mariners s'adjudiquen la dotzena Lliga consecutiva, sumen 17 títols i es queden només a un dels 18 aconseguits pel CN Barcelona

L'Atlètic-Barceloneta ha tornat a guanyar la lliga masculina de waterpolo, per dotzena vegada consecutiva, després de derrotar el CN Sabadell en el tercer partit de la final (9-7). Amb aquesta victòria i aquest nou títol, l'equip mariner ja en suma 17 i es queda a només un dels 18 aconseguits pel CN Barcelona.

El Sabadell ha plantat cara al Barceloneta fins al descans, al qual s'ha arribat amb un ajustat 5-4. En el tercer quart, el Barceloneta s'ha escapat (7-5) fins a aconseguir un últim 9-7, que li donava  el títol.