Florentino Pérez, president del Madrid, en una imatge d'arxiu (REUTERS)
Futbol

L'associació Valores del Madridismo qualifica de "ridícula" la gestió del fitxatge de De Gea

L'associació té com a objectiu recuperar els valors històrics del Reial Madrid i lidera un corrent crític a la gestió de Florentino Pérez

Actualitzat

L'associació Valores del Madridismo exigeix responsabilitats pel cas De Gea. No accepta que un club del prestigi del Reial Madrid hagi pogut deixar per a l'últim moment la negociació d'un contracte de l'envergadura que representa un fitxatge com el de De Gea.

En el seu comunicat, l'associació qualifica la situació d'"esperpèntica" i que el resultat provoca "un desprestigi intolerable a la imatge del club". Sobre la resposta oficial del Reial Madrid a l'atzucac de les últimes hores assenyalant el Manchester United com a únic responsable, també crítiques, "exigim als gestors del Reial Madrid que mai més una actuació del club quedi associada a la paraula ridícul".

Per últim, Valores del Madridismo també té unes paraules de reconeixement per a Keylor Navas, actor secundari en el serial, a qui anima a seguir amb la "inqüestionable professionalitat que ha demostrat fins ara".

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut