Leo Messi marxa d'un rival durant el Colòmbia-Argentina (Reuters)

L'Argentina cedeix un empat a Colòmbia (2-2) i el Brasil continua la ratxa guanyadora

En partit de la lligueta de classificació per al Mundial del Qatar 2022, Messi i companyia no han sabut conservar un 0-2 favorable a Barranquilla

L'Argentina semblava ben disposada a sortir de Colòmbia amb un triomf en partit de la fase de classificació mundialista, sobretot quan al minut 8 de partit ja guanyava gràcies als gols de Cristian Romero i Leandro Paredes. Un avantatge, però, que el combinat de Lionel Scaloni no ha sabut conservar. A la represa, Luis Muriel, de penal, ha fet l'1-2, en el minut 51.

Leo Messi ha disposat de bones ocasions per sentenciar amb l'1-3, però ha topat amb un inspiradíssim David Ospina, el porter colombià; primer, en un llançament de falta i després amb una rematada a boca de canó. Tant perdonar li ha passat factura, a l'Argentina, que ha encaixat el definitiu 2-2 en temps afegit, mitjançant una rematada de Miguel Borja.

Brasil derrota el Paraguai

L'Argentina és segona de grup, amb 12 punts, a 6 del líder, el Brasil, que ha guanyat al Paraguai (0-2) i continua comptant els seus partits per victòries. Neymar ha avançat la "canarinha" a passada de Gabriel Jesus al minut 66 per anotar el seu 105è gol amb la "seleçao" -a 11 de Pelé-. El mateix Neymar ha assistit Lucas Paquetá a les acaballes del partit perquè el migcampista del Lió sentenciés el partit.

Ara, totes les seleccions sud-americanes esperaran a saber si es disputa la Copa Amèrica, un fet al qual els jugadors brasilers accedirien amb reticències.