Barça

Laporta: "Ha tornat l'alegria al Barça"

El nou president del Barça celebra, a La Cartuja, el primer títol des que va ser nomenat. En els dues últimes finals que va seguir des de la llotja, totes dues amb el futbol sala, el títol es va escapar. Tampoc va ser talismà en els desplaçaments a París i Valdebebas

Redacció Esport3Actualitzat

El seu primer viatge després de guanyar les eleccions va ser a París. La remuntada era ben bé un miracle, i no va passar. El Barça va caure en la Champions davant del París Saint-Germain. A Valdebebas, el resultat del clàssic tampoc va ser gens encoratjador. I també com a president, Joan Laporta va acompanyar l'equip de futbol sala, primer a la final de Copa i després a la final de la Supercopa. Totes dues es van escapar.

La final de Copa del Rei, a Sevilla, ha servit a Laporta per tenir una primera alegria en aquesta nova etapa al capdavant del club. Ha pogut celebrar "in situ" l'èxit dels de Ronald Koeman. En aquest desplaçament a Sevilla, l'han acompanyat els vicepresidents Rafa Yuste, Elena Fort i Juli Guiu i el directiu Josep Maria Albert, entre d'altres.

Durant el primer mandat de Laporta al Barça, entre els anys 2003 i 2010, el club va guanyar 57 títols oficials, tenint en compte les diferents seccions professionals. Amb el futbol, van ser 12 en total: 4 Lligues, una Copa del Rei, 3 Supercopes d'Espanya, 2 Lligues de Campions, una Supercopa d'Europa i un Mundial de Clubs.

En una entrevista a TV3 després de la final, el president del Barça s'ha mostrat molt satisfet per haver conquerit la Copa i espera que sigui el primer d'un nou cicle guanyador.

"Ha tornat l'alegria al Barça. Volíem tornar a guanyar. Espero que sigui el primer títol d'un nou cicle guanyador. Estic molt content pels jugadors, tècnics i, sobretot, per l'afició."

Laporta també s'ha mostrat convençut que Messi vol quedar-se al Barça i que faran tot el possible perquè s'hi quedi.

"Leo Messi és el millor jugador del món i estima el Barça. Estic convençut que vol quedar-se i farem tot el possible perquè es quedi.".

 

Anar al contingut