Barça

Laporta torna a carregar contra LaLiga

El president del Barça ha llançat un dard a Laliga aprofitant que ha recollit el premi per al Barça femení al millor equip català del 2021

Redacció Esport3Actualitzat

A la 25a Festa de l'Esport Català, el president del Barça Joan Laporta ha sortit a recollir el premi al millor equip català: el FC Barcelona femení.

En el seu discurs d'agraïment, el president blaugrana, preguntat sobre els fitxatges de l'equip masculí, ha llançat pilotes fora, però ha tornat a aprofitar per carregar contra LaLiga:

"Fitxatges? Fem el que podem perquè és difícil. No tenim cap complicitat, cap suport de la lliga. Les normes de fairplay aquí són massa exigents comparades amb les que tenen altres països. Això és un handicap que haurem de superar."

"Hi estem acostumats, venim d'on venim i només hi ha un secret: treballar i treballar, i treballar bé."

Laporta també ha tingut paraules d'agraïment i suport per a les futbolistes blaugranes. 

"Després del partit les jugadores estaven tristes, com és normal, perquè havíem dipositat moltes esperances a repetir els títols de la temporada passada. Tot i que aquestes jugadores tenen resiliència. Encara que estaven tristes em van dir que l'any que ve tornarien per intentar tornar a guanyar la Champions

A més, Laporta considera que la derrota davant el Lió a Torí ha de servir per "aprendre una lliçó":

25a Festa de l'Esport Català

A banda del Barça femení de futbol, que s'ha endut el premi al millor equip català del curs, la futbolista del Barça Alexia Putellas i el piragüista Saúl Craviotto han estat premiats com els millors esportistes catalans.

La nedadora Núria Marqués i el ciclista Sergio Garrote han estat guardonats com a millors esportistes paralímpics catalans de la temporada.

La Festa de l'Esport Català, ha escollit la waterpolista Elena Ruiz i el remer Eric Pastor com els esportistes amb més projecció.

El millor entrenador ha estat Xavi Pascual, seleccionador d'handbol de Romania i tècnic del Dinamo de Bucarest; el guardó a l'esportista llegendari ha estat per a l'exjugador de bàsquet Pau Gasol; Àlex Roca, atleta que pateix paràlisi cerebral, ha rebut el premi a l'esperit esportiu; i el guardó a la millor gestió ha estat per a la federació d'hoquei.

25a Festa de l'Esport Català
El guanyador més aplaudit, Alex Roca, guardonat amb el Premi a l'Esperit Esportiu (@esportcat)

Els guardons han premiat les onze entitats esportives catalanes que han arribat als 100 anys: Joventut Atlètica Sabadell, Club d'Escacs Barcelona, ​​UE Santboiana, Joventut Bisbalenca CF, Granada CF, Llavaneres CE, Mataronesa UD, Vilassar Dalt CE, CT Terrassa, UE Olot i la Federació Catalana de Natació.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut