Barça

Laporta guanyaria les eleccions a la presidència amb més del 50% dels vots, segons una enquesta de Catalunya Ràdio

Joan Laporta guanyaria les pròximes eleccions a la presidència del Barça, segons una enquesta feta per Catalunya Ràdio a 804 socis blaugranes, amb un 50,7% dels vots. L'actual president, Josep Maria Bartomeu, seria la segona opció més votada, amb un 27,1% al davant d'Agustí Benedito (13,4%)

Actualitzat

El programa "El club de la mitjanit" de Catalunya Ràdio ha desvelat la segona pregunta de la seva enquesta sobre una mostra de 804 socis del Barça sobre diversos temes de l'actualitat blaugrana. Si ahir s'anunciava que Joan Laporta era el preferit per un 35% dels enquestats per ser el pròxim president del Barça, el percentatge dels favorables a Laporta augmenta considerablement si es limiten les respostes a precandidats o possibles precandidats a la presidència.

A la pregunta de a qui votaria, si finalment són candidats, a les properes eleccions a la presidència, Laporta guanyaria clarament amb un 50,7% dels vots, seguit de Josep Maria Bartomeu, amb un 27,1%, mentre que Agustí Benedito és tercer amb un 13,4%. Pel que fa a la resta d'opcions, Carles Vilarrubí i Víctor Font quedarien empatats a la quarta posició amb un 2,9%, Toni Freixa tindria un 1,7% de suport i Jordi Farré rebria un 1,2% dels vots.

Anar al contingut