Barça

Laporta avança que el Barça millorarà el contracte de Leo Messi

Joan Laporta ha anunciat que el Barça estudia posar publicitat a la samarreta del primer equip per obtenir més recursos econòmics. S'afegiria a la de l'Unicef i la marca publicitada hauria de tenir el mateix sentit de responsabilitat social que el Barça. Laporta ho va explicar en una entrevista a "Els millors anys de la nostra vida" de Catalunya Ràdio, en què també va destacar que el Barça millorarà el contracte de Leo Messi. El president del Barça també va dir que el club vol renovar Eto'o però sense trencar l'estructura salarial de l'equip.

Actualitzat
Somriures entre Joan Laporta i Ann Veneman, directora executiva d'UNICEF. No n'hi ha per menys. Amb el Barca a primera fila de la finestra global, UNICEF ha decidit incorporar el club blaugrana a la direcció del grup que s'ocupa de decidir en quins països s'invertirà prioritàriament en la lluita contra la SIDA. L'anunci es va fer a Nova York, on la botiga d'UNICEF, semblava, segons com, la botiga del Barca. Alguns aficionats hi van anar per comprar una samarreta i demanar l'autògraf d'un president que afirma que l'Àfrica és, en aquests moments, un continent blaugrana: "Hem tingut una presència molt activa i molt intensa a l'Àfrica en la lluita contra la SIDA i identificant el Barca com a més que un club, un club que fa un futbol espectacular, que té jugadors de primera magnitud, de primera qualitat, però que a més a més és un club que no guanya per guanyar, sinó que guanyar pel Barca té un significat, que especialment és ajudar els qui ho necessiten."

Al mateix edifici va quedar inaugurada una exposició del fotògraf Pep Bonet sobre els nens que han quedat orfes a causa de la SIDA a Swatzilàndia. Més del vuitant per cent dels morts per SIDA al món són africans. En alguns països continua escurçant l'esperança de vida. Que el Barca és més que un club pot ser evident a Catalunya o Espanya, però com fer-ho perquè tot el món ho sàpiga? Doncs pagant per portar publicitat justament allà on tots els clubs del món cobren per portar-ne. És per això que el Barca pagarà 3 milions d'euros a UNICEF les dues pròximes temporades.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut