Barça

El Bayern de Munic taxa en 100 milions d'euros el traspàs de Ribéry

Se sabia que l'arribada de Florentino Pérez dispararia els preus al mercat de fitxatges, però potser no tant. El Bayern ha posat xifra al traspàs de Ribéry, i la quantitat mareja només de sentir-la: 100 milions d'euros. Aquest és el preu que demana al Barça el club bavarès. El Barça havia manifestat la intenció de negociar el traspàs amb els alemanys, però té molt clar que no pagarà aquesta quantitat. Entre altres coses perquè dobla el pressupost que destinarà el club blaugrana als fitxatges de tota la temporada.

Actualitzat
Txiki Begiristain i Raül Sanllehí viuen cada dia l'activitat frenètica del mercat de fitxatges. Un panorama que afronten amb la filosofia de no tenir pressa i no pagar quantitats desorbitades. Per això, ara mateix està lluny la possibilitat de fitxar Ribéry. L'operació de Kaká amb el Madrid ha provocat una gran inflació en el mercat, fins al punt que ara mateix el Bayern s'atreveix a demanar 100 milions d'euros pel francès. Una xifra prohibitiva a Can Barça.

Mentrestant, continua l'opció de fitxar un davanter centre. Un dels grans objectius és el jugador de l'Inter Ibrahimovic. L'equip italià ha reconegut a través del seu president, Massimo Moratti, que necessita vendre per fer calaix. Ara cal que es posin d'acord amb el preu i que el jugador accepti reduir la seva fitxa. La seva arribada suposaria la marxa d'Eto'o.

Es busca lateral esquerre

Amb les renovacions de Puyol i Márquez a prop i amb qui ja han negociat, cal reforçar la banda esquerra de la defensa. Aquí hi ha dos noms que tenen moltes opcions. Un d'ells, l'exjugador del Liverpool i la Roma, el noruec Riise. I l'altra alternativa és l'alemany Marcell Jansen. Tots dos presenten el perfil de laterals amb vocació ofensiva.

No es fitxarà cap porter

El que està clar, a aquestes altures del mercat, és que ha quedat descartat fitxar un porter. Marxarà Jorquera, que vol minuts a Primera. Pinto segueix i el tercer porter serà Miño, titular al Barça Atlètic amb Luis Enrique aquesta temporada. No es descarta incorporar un central, a més d'Henrique, que farà la pretemporada amb l'equip, i Milito, que s'hi afegirà al final de la pretemporada.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut