L'Alabès dona la benvinguda a Luis Zubeldia
L'Alabès dona la benvinguda a Luis Zubeldia
Futbol

L'Alabès fitxa Luis Zubeldia, un prometedor entrenador argentí, per substituir Pellegrino

Zubeldia és considerat un dels entrenadors amb més projecció de futur del futbol sud-americà

Actualitzat

L'Alabès ha anunciat l'arribada de Luis Zubeldia per ocupar el càrrec de primer entrenador que ha quedat vacant després de la marxa de Mauricio Pellegrino. El jove tècnic argentí, de 36 anys, arriba amb l'etiqueta de ser un dels entrenadors amb més futur del futbol sud-americà.

Zubeldia, nascut el 13 de gener de 1981, va ser jugador abans que entrenador. Amb només 17 anys va debutar a la Primera Divisió argentina, i dos anys més tard ja era el capità del Lanús. El prometedor migcampista, però, es va haver de retirar als 23 anys per una greu lesió al genoll.

L'argentí va voler continuar en el món del futbol, però, a partir de llavors, en una banqueta. El seu debut també va ser fulgurant. Va tornar a Lanús, on, amb 27 anys, es va convertir en l'entrenador més jove a debutar a la Primera Divisió argentina. A més de dirigir equips al seu país, Zubeldia també ho ha fet a l'Equador, Mèxic i Colòmbia.

El contracte encara ha de superar un últim tràmit, l'aprovació per part del Jira Panel de la UEFA, el comitè que revisa que tots els entrenadors no europeus tinguin la titulació requerida per treballar a Europa.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut