Reial Madrid

L'absència de Cristiano Ronaldo no sembla que afecti gaire el rendiment del Reial Madrid

Si res no canvia, Cristiano Ronaldo es perdrà el partit de dissabte que ve contra l'Espanyol al Santiago Bernabéu, que oferirà en directe TV3. Una baixa que, vistos els últims precedents, tampoc afecta gaire el rendiment de l'equip. I és que la famosa "cristianodependència" de principis de temporada sembla haver-se esfumat. Sense el portuguès, els blancs van guanyar dissabte al camp del Deportivo per un clar 1-3. Abasn, però, els de Pellegrini ja havien guanyat sense Cristiano en un estadi tan complicat com és Mestalla (2-3).

Actualitzat
Després d'una setmana plena de temors, el Reial Madrid s'ha adonat que no n'hi havia per tant. Que no calia magnificar l'absència de Cristiano ni remoure cel i terra per obtenir una suspensió cautelar. Els merengues se'n va sortir més que bé, de la visita a Riazor, un camp de malastrugança històrica, però on aquesta vegada Guti i Benzema van organitzar la partida perfecta.

La "cristianodependència" ha passat a millor vida, sobretot després de superar amb un excel·lent dues proves de foc: el Deportivo, dissabte, i abans el València a Mestalla, d'on també van marxar amb els tres punts. La primera absència llarga de Cristiano, quan es va lesionar a Marsella a finals de setembre, va caure com una galleda d'aigua freda. Portaven set victòries en set partits, i van entrar en una minicrisi. En els següents cinc partits, només un triomf. Van perdre el liderat a la Lliga, on Higuaín va agafar momentàniament el relleu golejador. Però on més se'l va trobar a faltar va ser a la Champions. Amb ell no havien perdut cap partit i, en canvi, amb el Milan no van ser capaços de guanyar cap dels dos. També en la Copa faltava el seu temperament i els va eliminar un modestíssim però motivat, Alcorcón.

Anar al contingut