Espanyol

La victòria de Riazor reivindica la competitivitat de la plantilla de l'Espanyol

La victòria de l'Espanyol al camp del Deportivo té un valor doble. D'una banda, els pericos s'han estrenat a la Lliga, on havien perdut els dos partits que havien jugat. De l'altra, han demostrat que són capaços de sobreposar-se a baixes d'homes tan importants com Tamudo, De la Peña, Nakamura i Iván Alonso. La resta de la plantilla va estar a l'altura a Riazor i es va endur una recompensa justa. Com va destacar Mauricio Pochettino a la roda de premsa, "aquest triomf té un component anímic molt important".

Actualitzat
Els tres golejadors de l'Espanyol tenen motius suficients per recordar el matx de Riazor. José Callejón es va reivindicar el dia en què faltaven els primers espases en marcar un gol de murri. Més tard, Forlín es va estrenar com a golejador amb un subtil cop de cap que va deixar bocabadat Aranzubia. I la sentència va arribar de la mà de Joan Verdú, ex del Deportivo que es va confirmar com el blanc-i-blau més en forma d'aquest inici de temporada.

També serà un dia que recordarà Javi Márquez, primer jugador del planter que debuta a Primera Divisió sota les ordres de Pochettino. Márquez, de 23 anys, va sortir al terreny de joc al minut 63 en substitució de Ben Sahar. "Esperava tenir aquesta oportunitat i poder debutar en la màxima categoria. Estava convençut que algun dia m'arribaria i així ha estat. Hauré de seguir treballant per tenir més oportunitats i més minuts", va declarar el migcampista. També cal afegir-hi l'aparició de Marqués al minut 85.

"L'equip ha estat excel·lent"

Per descomptat que Pochettino va gaudir d'una victòria que va qualificar de merescuda: "L'equip ha estat excel·lent. Em sento orgullós perquè durant 75 minuts hem estat molt superiors al Deportivo." A més, el tècnic argentí va reconèixer l'important "component anímic" dels tres punts, que permeten a l'Espanyol sortir de la zona de descens. Dimecres reben el Màlaga a Cornellà.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut