Neymar va veure l'eliminació del PSG a la Champions des de la llotja del Parc dels Prínceps (Reuters)
Lliga de Campions

La UEFA obre un expedient disciplinari a Neymar per les seves crítiques a l'arbitratge després de l'eliminació del PSG a la Champions

El davanter brasiler va qualificar de "vergonya" que es concedís el penal decisiu que va donar la classificació per als quarts de final de la Lliga de Campions al Manchester United

Actualitzat

La UEFA ha obert un expedient disciplinari a Neymar per les seves crítiques a l'arbitratge després de l'eliminació del PSG davant del Manchester United als vuitens de final de la Champions League la setmana passada.

El davanter brasiler, que va veure la desfeta del seu equip des de la llotja perquè encara està en procés de recuperació d'una lesió, va qualificar de "vergonya" el fet que l'àrbitre, ajudat pel VAR, xiulés el penal decisiu que va donar la classificació al conjunt anglès. El seu missatge a les xarxes socials va ser clar:

"És una vergonya. Posen quatre persones que no hi entenen de futbol per analitzar una jugada... Com poden veure que posi les mans d'esquena? El penal no existeix."

 

ARXIVAT A:
Neymar
Anar al contingut