Futbol internacional

França celebra el seu segon mundial amb una festa multitudinària a París

Els campions del món han fet una rua multitudinària pels Camps Elisis i després han estat rebuts pel president de la República, Emmanuel Macron, que els ha condecorat amb la Legió d'Honor

Actualitzat

La selecció francesa de futbol ja ha tornat a casa després de guanyar el seu segon Mundial. De l'altre títol ja en feia 20 anys, quan es va proclamar campiona del món el 1998. En la final de Rússia, els francesos van superar la Croàcia d'Ivan Rakitic i Luka Modric per 4 a 2. Entre els campions, dos jugadors del Barça: Samuel Umtiti i Ousmane Dembélé.

L'equip francès ha agafat l'avió a l'aeroport de Moscou i ha aterrat a l'aeroport Charles de Gaulle de París poc abans de les cinc de la tarda, després de quatre hores de vol. Ha estat la ministra d'Esports, Laura Flessel, l'encarregada de rebre'ls a la porta de l'avió, on el capità, Hugo Lloris, ha estat el primer a baixar, amb el trofeu a la mà, envoltat del seleccionador, Didier Deschamps, i del president de la Federació Francesa de Futbol, Noel Li Graet.
 
Posteriorment, els jugadors han anat desfilant per l'escala per arribar a una catifa vermella que els ha portat a un petit podi, on s'han fet la primera foto en territori francès amb el trofeu conquistat.

Amb el seleccionador Didier Deschamps al capdavant, els campions han estat rebuts pel president de la República Francesa, Emmanuel Macron, que els ha condecorat amb la Legió d'Honor. Abans, l'equip ha ofert el títol a l'afició amb una rua multitudinària pels Camps Elisis. Més de 4.000 policies han vetllat per la seguretat, especialment després dels aldarulls d'ahir durant les celebracions per tot el país.

ARXIVAT A:
Mundial Rússia 2018
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut