Futbol

La selecció espanyola, amb vuit blaugranes, es concentra a Las Rozas

Aquest dimarts hi havia més jugadors del primer equip del Barça amb la selecció espanyola que no pas a la ciutat esportiva de Sant Joan Despí. Fins a vuit blaugranes -els mateixos que van guanyar el Mundial- ja estan concentrats a les ordres de Vicente del Bosque. Divendres juguen partit oficial a Liechtenstein, i el dia 7, un amistós a l'Argentina, on, entre les dues seleccions, es podria fer un onze inicial format íntegrament per jugadors del Barça.

Actualitzat
Els primers a arribar a la concentració de la selecció espanyola han estat els jugadors del Barça. D'entre tots, Xavi i Puyol, que diumenge van tenir molèsties, s'han presentat en perfecte estat i tot apunta que s'entrenaran amb normalitat. Andrés Iniesta retorna al grup, després d'haver estat alliberat pel seleccionador en la convocatòria per al polèmic partit contra Mèxic. Els internacionals arriben encara amb el xip de la Lliga. La primera jornada ja comença a marcar diferències entre els grans favorits.

Aniversari de Reina

La majoria de jugadors van passar la nit passada a Madrid, convocats prèviament per Pepe Reina, que feia una festa per celebrar el 28è aniversari. El porter del Liverpool, amb cara de son, ha estat el penúltim a arribar a la seu de la Federació.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut