Barça

La premsa brasilera situa Neymar al PSG, mentre el Barça nega la sortida del davanter

Aquests últims dies els rumors al voltant de la sortida de Neymar del Barça no paren de créixer. Al Brasil, ja ho donen per fet.

Actualitzat

Quan semblava que el punt de tensió d'aquest estiu entre el FC Barcelona i el PSG havia de ser el fitxatge pels blaugrana del migcampista italià Marco Verratti, un altre nom ha aparegut sobre la taula. I ha estat el d'una de les peces claus dels barcelonistes, Neymar.

Al Brasil situen el seu compatriota a les files de l'equip de París, que estaria disposat a pagar al Barça els 222 milions d'euros de la clàusula de rescissió del contracte del davanter brasiler. Neymar, per la seva banda, ja hauria acceptat les condicions que els francesos li haurien ofert. Així ho publica Esporte Interativo, que diu que l'operació és podria tancar en breu.

Aquest mitjà brasiler cita dos aspectes clau que haurien convençut Neymar, a més d'una gran oferta econòmica: la possibilitat de deixar de ser l'escuder de Messi per passar a ser la primera figura d'un dels grans equips d'Europa, i l'arribada al PSG d'un dels seus grans amics, un Dani Alves que semblava que ho tenia fet amb el Manchester City després de deixar la Juventus.

El Barça ho nega

Mentrestant, des del FC Barcelona, tres directius han negat en aquests dos dies una possible marxa del davanter brasiler. El primer va ser el secretari tècnic Robert Fernández, dilluns al migdia. El segon, el portaveu Josep Vives en la roda de premsa del vespre posterior a la reunió de la Junta. I el tercer, aquest dimarts al migdia, el vicepresident esportiu Jordi Mestre.

A l'octubre del 2016 Neymar va firmar la renovació del seu contracte amb el Barça fins el 2021, amb un sou fixe d'uns 15 milions d'euros nets per temporada. El mateix jugador va reconèixer haver tingut llavors ja una oferta del PSG entre d'altres clubs, però es va estimar més quedar-se a Barcelona.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut