La LFP presenta l'escrit de denúncia
Futbol

La Lliga presenta l'escrit de denúncia pel comportament dels aficionats de l'Espanyol a la Copa

La Lliga ha donat a conèixer l'escrit de denúncia pels incidents del passat derbi de Copa a Cornellà-el Prat. A l'escrit, la LFP menciona 16 incidents protagonitzats per aficionats blanc-i-blaus i també denuncia incidents al Sevilla-Betis

Actualitzat

L'escrit de la Lliga menciona 16 incidents protagonitzats pels seguidors pericos des del principi de l'enfrontament davant del Barça que inclouen càntics ofensius als jugadors Gerard Piqué i Luis Suárez, així com a Shakira i a l'afició del club. Els càntics sortien de la grada del fons Gol de Cornellà, sectors 109 i 110, on hi havia una gran pancarta que identificava als espectadors presents com a integrants del grup denominat Curva RCDE.

La LFP també denuncia el partit Sevilla-Betis de la mateixa eliminatòria de Copa. En el minut 8, uns 2.000 aficionats locals van entonar càntics ofensius contra el rival. Al marge de les denúncies relatives als enfrontaments de la Copa del Rei, la Lliga també trasllada a Antiviolència incidents similars als partits de la jornada 19 de la Lliga (Getafe-Betis, Sevilla-Athletic i Sevilla-Màlaga).
Anar al contingut