Poliesportiu

La Lliga anglesa amb el Boxing Day i l'NBA són dues de les competicions que no s'aturen per Nadal

Aquest cap de setmana no hi ha Lliga de futbol ni bàsquet ni handbol ni hoquei ni res de res. Les competicions esportives s'aturen al nostre país coincidint amb les festes nadalenques. Un fet que es repeteix en molts altres països però que té en Anglaterra i els Estats Units dues excepcions. Tant la Premier League com l'NBA aprofiten aquestes dates per disputar alguns dels partits més interessants de la temporada en una jornada que suposa un gran atractiu per a les famílies.

Actualitzat
El Nadal fa que s'aturin gairebé totes les competicions esportives arreu del món, tot i que n'hi ha que aprofiten aquesta circumstància per guanyar quota de mercat, pensant òbviament en els sucosos beneficis que els suposa les grans xifres d'audiència televisiva.

El cas més clar és el de l'NBA, que no s'atura i que, a més, programa per aquest dia de Nadal els partits més interessants de la fase regular. Els Lakers de Kobe Bryant i Pau Gasol reben a l'Staples Center de Los Angeles els Miami Heat de LeBron James, Dwyane Wade i Chris Boss en un partit que podria repetir-se a la final en la lluita per l'Anell. Un altre plat fort del dia 25 serà també el duel que mantindran els Orlando Magic de Dwight Howard i els Boston Celtics de Garnett, O'Neal, Allen i companyia.

La Premier League és l'altra gran competició que viu una jornada apassionant. Coincidint amb el dia de Sant Esteve, tot Anglaterra se centra en l'anomenat Boxing Day, un dia molt familiar que els països d'influència britànica dediquen a la beneficència. Aquesta tradició es remunta temps enrere, quan els servents i els treballadors tenien festa del dia 26 de desembre després d'haver treballat el dia de Nadal.

Per aquesta raó, aquests últims anys els camps de futbol s'omplen de pares i fills i també de molts turistes, que consideren una atracció turística viure en directe un partit de la Premier. El Boxing Day coincideix sempre amb la jornada 19, que tanca la primera volta de la competició.
Anar al contingut