La fiscal demana dos anys de presó per a Eufemiano Fuentes.
Esports

La jutge rebutja demanar a Eufemiano Fuentes que identifiqui els esportistes que va tractar

La magistrada que presideix el judici als acusats en l'"operació Port" ha rebutjat demanar al metge Eufemiano Fuentes que identifiqui els esportistes que va tractar en la seva consulta. La jutge diu que no s'oposa que Fuentes doni els noms si vol, però que ella no l'hi demana expressament.

Actualitzat
La magistrada Julia Patricia Santamaría, que presideix el judici als acusats en l'"operació Port", ha rebutjat demanar al metge Eufemiano Fuentes que identifiqui els esportistes als quals va tractar en la seva consulta.

La jutge s'ha pronunciat així després que l'advocat del Comitè Olímpic Italià (CONI), Ignacio Arroyo Martínez, li instés a demanar a Fuentes els noms dels esportistes després que durant la sessió d'avui el metge digués en dues ocasions que els podria identificar a tots ells "a través del codi numèric" que se'ls assignava.

La magistrada ha dit que no s'oposaria que Fuentes donés els noms si volia, però que ella no l'hi demana expressament. Durant la seva declaració, Fuentes només ha revelat la identitat d'un dels esportistes que va tractar: l'excorredor i president de l'Associació de Ciclistes Professionals (ACP) Javier "Pipe" Gómez, que des del mes de desembre passat és també director general de la Fundació Esport Jove del Consell Superior d'Esports (CSD).


NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut