El moment de l'errada del penalti de Budimir
Futbol

La incomprensible pífia d'Ante Budimir: l'Osasuna emet un comunicat

El davanter de l'Osasuna va fallar un penal en l'últim minut i el club navarrès li ha trobat una justificació

Redacció Esport 3Actualitzat

La surrealista acció de Budimir va passar ahir en el partit entre l'Osasuna i el València. En el minut 97, l'àrbitre va xiular penal amb 0-1 en el marcador, després de revisar la jugada al VAR.

El davanter croat va fer la seva habitual "paradinha" a l'hora de llençar la pena màxima, encara que, quan es va apropar a la pilota, es va bloquejar i va tirar des dels onze metres sense força.

Aquesta pífia va deixar bocabadats als aficionats d'El Sadar, que també van presenciar una errada impròpia del mateix jugador en una altra rematada. Budimir porta quinze gols a la Lliga i fins ara havia anotat tots els penals que havia tirat (3/3).

Osasuna encara tenia alguna mínima opció d'entrar en Europa, malgrat que la derrota contra el València, que és el que marca els llocs de Conference League, fa que les opcions siguin mínimes.

L'entrenador de l'Osasuna, Jagoba Arrasate, va explicar el que li va dir el futbolista croat en acabar l'enfrontament:

"M'ha demanat tres vegades perdó, però no tinc res a perdonar, no n'ha fallat cap abans, s'ha quedat bloquejat i és una cosa estranya en ell, el cap hi ha influït."

El club navarrès ha explicat en un comunicat que el davanter de Zenica va ser traslladat a l'hospital en acabar el partit i que té tres costelles fracturades. El jugador s'ha quedat ingressat en observació per valorar la seva evolució.

Fa gairebé dos mesos ja es va trencar el pòmul en una caiguda contra el Las Palmas i va haver de portar una màscara durant diversos partits.

Budimir després de xocar amb Mamardashvili, acció en què es va trencar tres costelles
 
ARXIVAT A:
Esports
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut