Lliga de Campions

Alexia Putellas rep el premi a la millor jugadora de la UEFA

Lluís Cortés ha rebut el premi a millor entrenador i en els premis per posicions també hi ha quatre blaugranes: Sandra Paños (millor portera), Irene Paredes (millor defensa, tot i que la temporada passada va jugar amb el PSG), Alexia Putellas (millor migcampista) i Jennifer Hermoso (millor davantera)

Redacció Esport3Actualitzat

Alexia Putellas ha estat escollida millor jugadora de la UEFA de la temporada passada. Per primer cop una jugadora del Barça rep aquest guardó. De fet, la blaugrana competia per aquest reconeixement amb les seves companyes Lieke Martens i Jennifer Hermoso en un podi històric.

Lieke Martens, Jennifer Hermoso i Alèxia Putellas, les tres blaugranes candidates al trofeu de millor Jugadora de la UEFA (@FCBfemeni)

Ple de blaugranes als premis per posicions

La victòria del Barça en la final de la passada Champions femenina implica a més un acaparament de les nominacions en els apartats per posicions. Sandra Paños ha guanyat el premi a la millor portera; Irene Paredes -ara al Barça i la passada temporada al PSG- ha estat escollida la millor defensa; Alèxia Putellas ha estat designada millor migcampista; i el premi a la millor davantera se l'ha endut Jennifer Hermoso.

Lluís Cortés, millor entrenador

El premi a millor entrenador en categoria femenina ha estat per Lluís Cortés, era el favorit després de comandar el Barça que va guanyar l'històric triplet la temporada passada.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut