L'estadi Da Luz, escenari del Barça-Bayern d'aquest divendres
Futbol

La final de la Champions es podria disputar a Lisboa

Segons ha insinuat el president de la República de Portugal, Marcelo Rebelo de Sousa: "A l'agost podem tenir bones notícies"

Redacció Esport3Actualitzat

La final de la Champions de la temporada 2019-2020 es podria acabar disputant a Lisboa, a l'estadi Da Luz, si és que, finalment, es confirmen les notícies de diferents mitjans en el sentit que, per motius econòmics, Turquia declinarà organitzar la final que estava prevista que es jugués a l'estadi olímpic d'Istanbul, l'Atatürk. Les declaracions del president de la República de Portugal, Marcelo Rebelo de Sousa fan pensar que Lisboa és la candidata per acollir la gran final de la Lliga de Campions i també els partits de quarts de final i semifinals.

Tinc la sensació que encara podem tenir bones notícies en termes de futbol internacional a Portugal durant el mes d'agost.

La UEFA està buscant possibles alternatives a Istanbul en una decisió que haurà de prendre el pròxim 17 de juny en la reunió del Comitè Executiu del màxim organisme europeu. En la mateixa cita, també s'ha de determinar si es fan canvis en el format habitual de la competició que, en principi, s'hauria de jugar al mes d'agost.
 

Anar al contingut