Nacho Iglesias Villanueva, en els seus temps d'àrbitre de camp

La Federació Espanyola deixa sense els últims partits a l'acomiadat Iglesias Villanueva: no tornarà al VAR

Després de la seva actuació al València-Madrid, aquest dimarts el CTA ha decidit fulminar el gallec
Redacció Esport3 Actualitzat

Dilluns la RFEF va comunicar que Nacho Iglesias Villanueva, el polèmic jutge del VAR del València-Madrid, deixaria de dirigir la sala de vídeoarbitratge la propera temporada. El gallec, que serà cessat juntament amb cinc àrbitres de VAR més, estava designat per arbitrar aquesta jornada 36 per última vegada. No obstant, veient la magnitud que ha agafat el cas Vinícius, el comitè d'àrbitres ha decidit deixar-lo sense el Betis-Getafe d'aquest dimecres i l'Osasuna-Athletic Club de dijous. Una targeta vermella fulminant.

El de Mestalla no ha estat l'únic error del curs d'Iglesias Villanueva, que també es va equivocar greument en el Cadis-Elx donant per bo un gol en fora de joc. El seu germà Javier es quedarà com únic representant de la família a l'elit del xiulet. 

Sacsejada al VAR pels fets de Mestalla

De Burgos Bengoechea va expulsar Vinícius per una agressió a Hugo Duro, però el col·legiat no va poder veure la seqüència completa dels fets. El cop de colze del madridista va venir precedit d'una agafada de coll del valencianista al madridista, que també hauria d'haver estat penalitzada. L'àrbitre no ho va fer perquè no li van mostrar a les imatges del VAR, amb Nacho Iglesias Villanueva al timó.

Els fets van molestar profundament al Comitè Tècnic d'Àrbitres, que no van entendre la decisió del gallec, àrbitre del VAR al València-Reial Madrid.

Reacció de la Federació Espanyola a les crítiques del Madrid

En el darrer comunicat, el Reial Madrid demanava decisions respecte al funcionament del VAR i la RFEF no ha trigat a prendre decisions dràstiques. A banda d'Iglesias Villanueva, també s'han rescindit cinc àrbitres més de cara a la pròxima temporada.

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut