La portera del CN Sabadell, Laura Ester
Natació

La Federació Catalana de Natació premia els millors nedadors catalans del 2017

Mireia Belmonte, Ona Carbonell, la selecció espanyola femenina de waterpolo i Jèssica Vall figuren entre els premiats de la Gala Anual, que s'ha celebrat al Born Centre Cultural de Barcelona

Actualitzat

Aquest dilluns al vespre s'ha celebrat la Gala Anual de la Federació Catalana de Natació al Born Centre Cultural de Barcelona. Mireia Belmonte, Ona Carbonell, la selecció femenina de waterpolo i Jèssica Vall figuren entre els premiats.

El reconeixement als millors nedadors del 2017 ha tingut com a gran protagonista la nedadora badalonina, que no s'ha volgut perdre una festa en què les jugadores catalanes de la selecció espanyola femenina de waterpolo han rebut la medalla extraordinària al mèrit esportiu.

La portera del CN Sabadell Laura Ester també ha estat reconeguda després de ser nomenada millor jugadora d'Europa. Ara té la mirada posada a l'europeu d'aquest estiu, que se celebrarà a la capital catalana.

Xevi Bardolet, premiat per la seva tasca periodística

El nostre company de Televisió de Catalunya Xevi Bardolet també ha rebut un reconeixement a la gala d'aquest dilluns. En concret, la Placa Federació, com a reconeixement a la seva tasca periodística en pro de la natació catalana. Un guardó molt merescut.

Anar al contingut