Reial Madrid

La dona de Kaká critica Pellegrini a través del Twitter

Carolina Celico, dona del migcampista del Reial Madrid Kaká, va ser una de les primeres que va criticar Manuel Pellegrini després de l'insuficient empat a un davant l'Olympique que va deixar el conjunt blanc fora de la Lliga de Campions. A través d'un "retweet" al seu Twitter, Carolina Celico va publicar el micropost que deia que Manuel Pellegrini era "un covard" que "sempre canvia un jugador important per mirar de tapar la seva incompetència". Aquest missatge, , va ser escrit en primer terme, també a la xarxa social, pel director de comunicació del jugador, Diogo Kiotscho.

Kaká va ser substituït al minut 75 per Raúl, just després que Pjanic marqués el gol que eliminava els madridistes. El jugador brasiler no es troba en un bon moment de joc i cada cop són més els que, des dels principals mitjans de comunicació de Madrid, critiquen el seu baix rendiment i l'assenyalen com un dels principals problemes de l'equip de Manuel Pellegrini. 

També hi ha crítics a dins del vestidor

Un dels més crítics amb la derrota i el joc del Madrid dins de la plantilla ha estat Guti, que es va expressar amb la seva clarividència habitual minuts després del final del matx d'ahir. "No hem sabut donar la talla en els moments importants", va indicar el madrileny, que va afegir que el Madrid no va saber "jugar com un equip" i es va deixar portar per les individualitats.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut