Barça

La distància entre llotja i vestidor, cada cop més gran

El dard de Messi a la directiva en el seu missatge sobre les rebaixes salarials és l'últim capítol d'una temporada marcada pels constants desacords entre junta i plantilla

Francesc LatorreActualitzat

La distància entre el vestidor i la directiva del Barça ve de lluny, però aquesta temporada està sent especialment convulsa en aquest sentit, amb nombrosos capítols que van eixamplant l'esquerda.

Per començar, respecte al desenllaç del culebrot de l'estiu: el no fitxatge de Neymar. Messi va dir aleshores que no sabia si el Barça havia fet tot el possible per fitxar-lo.

Els dubtes en el joc i en els resultats a començament de temporada van fer que el vestidor lamentés el doble viatge al Japó i als Estats Units. En aquest cas va ser Gerard Piqué qui va argumentar que havien tingut molt poc temps per entrenar i que hi havia jugadors que ho estaven pagant en forma de lesions musculars.

La corda encara es va tensar encara més en el cas Abidal. El director esportiu va dir en una entrevista que, amb Valverde, hi havia alguns jugadors que no estaven satisfets i que no treballaven prou. Messi, a Instagram, va liderar la reacció del vestidor i va instar Abidal a donar noms, perquè, si no, deia, se'ls embrutava a tots.  

Semblava que, després de la tempesta, arribaria la calma, però no. Primer, amb crítiques a la planificació esportiva i, després, amb el cas de les xarxes socials, encara sotmès a una auditoria i que va fer tremolar novament els fonaments del club. Messi va dir que tot plegat li semblava molt estrany i Piqué va apostar per parlar a la gespa perquè són els resultats, va assegurar, els que aguanten l'entitat.

Les aigües no s'han calmat ni ara que no hi ha futbol. El comunicat de Messi a Instagram en relació amb la rebaixa salarial, repiulat immediatament per tota la plantilla, es l'últim exemple d'aquesta sèrie de desacords.  

Des de la llotja, després de tots aquests episodis i fins a avui, Bartomeu ha mantingut que la relació amb el vestidor és bona i fluida.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut