Dybala, després de marcar el segon gol contra l'Udinese
Dybala, en un partit amb la Juventus (Reuters)
futbol

La desafiant celebració de Dybala contra la directiva de la Juventus

L'argentí va mirar fixament a la llotja després de marcar el segon gol contra l'Udinese com a protesta per com s'està portant la seva renovació

La relació entre la directiva de la Juventus i Paulo Dybala, una de les seves principals figures, és en un punt molt tens. L'argentí va fer un gest desafiant després de marcar el segon gol contra l'Udinese. El davanter de la Juve es va quedar mirant fixament la zona del camp en què hi havia Pavel Nedved, vicepresident del conjunt italià.

Dybala respon amb sorna sobre la seva celebració

Després del partit, Dybala va contestar en zona mixta sobre la seva polèmica celebració. "No anava cap a la directiva, vaig convidar un amic al partit i l'estava buscant." El periodista va insistir en si els estava prenent el pèl i la resposta de Dybala ho va deixar tot molt clar: "No ho sé, això depèn del que vulguis creure."

El davanter argentí segueix molest amb la directiva perquè aquesta ha posposat les converses per a la renovació per al mes de març. Dybala acaba contracte el mes de juny vinent, i segons diverses fonts estaria demanant un sou astronòmic per renovar amb la Juve: hauria demanat al voltant de 9,5 milions d'euros per temporada, xifra que el convertiria en el jugador més ben pagat de la Lliga italiana.

"No he de demostrar res, el club ha decidit que parlarem sobre el meu futur al febrer o al març, jo estic a disposició de l'entrenador."

Anar al contingut