Alèxia Putellas, en la seva arribada a l'Estadi Olímpic Lluís Companys (FCB)
Alèxia Putellas, en la seva arribada a l'Estadi Olímpic Lluís Companys (FCB)
Barça

Alèxia, més a prop: els plans del Barça amb la capitana

La de Mollet ja ha fet una part de l'entrenament amb el grup i Giráldez espera tenir-la disponible després de l'aturada per seleccions

A poc a poc i bona lletra. Alèxia Putellas va superant etapes en la seva recuperació i veu ben a prop la llum al final del túnel. Aviat farà tres mesos de l'últim partit en què va poder participar. Va ser contra el Benfica, en la Champions. Aquell dia, va sentir unes molèsties al genoll esquerre que la van obligar a passar per quiròfan, just abans d'acabar l'any.

En aquest procés, Alèxia ha anat complint tots els terminis previstos i, avui, ha fet un pas endavant. Ha pogut fer una part de l'entrenament amb el grup. El Barça, a través del seu compte oficial d'Instagram, ha mostrat la capitana pilotejant amb Vicky López i amb Fridolina Rölfo.

De fet, la internacional sueca també ha estat una estona amb les companyes. Rölfo va ser intervinguda el setembre d'una lesió al menisc i també afronta la recta final de la seva recuperació.

Objectiu: la Copa de la Reina

No hi ha data fixada per a la reaparició d'Alèxia i Rölfo, però Jonatan Giráldez compta amb totes dues per a després de l'aturada de seleccions. Després del Barça-Atlètic de Madrid de diumenge que ve, la Lliga para dues setmanes.

 

A la tornada, espera la Copa de la Reina, amb l'anada de les semifinals a Bilbao, el dia 7 de març. Si no hi ha cap imprevist, Alèxia podria ser-hi, i ja amb l'alta mèdica. Març serà un mes especialment exigent, i atractiu, amb la Copa i els quarts de final de la Champions a l'horitzó.

 

ARXIVAT A:
Alèxia Putellas
Anar al contingut