La curiosa estadística que comparteixen Girona, Madrid i Sevilla
El Girona va encaixar cinc gols contra la Reial Societat (EFE)
Futbol

La curiosa estadística que comparteixen Girona, Madrid i Sevilla

La porteria a zero és l'assignatura pendent aquest curs per a cinc equips de Primera

Redacció Esport3Actualitzat

Fins a cinc conjunts de Primera Divisió han encaixat gols en tots els partits de Lliga: Reial Madrid, Girona, Sevilla, Almeria i Elx.

El Reial Madrid, tot i ser colíder de la màxima categoria, no ha aconseguit deixar a zero la seva porteria a LaLiga. Molt diferent és la història a la Champions League. Dos partits i zero gols encaixats, amb set parades per a Courtois.

A Girona no acaben de trobar la tecla per deixar la seva porteria a zero i el partit contra la Reial Societat en va ser una cruel demostració. Els gironins han encaixat un total de dotze gols, però els seus bons números en atac els han fet sumar fins a set punts en set jornades.

També el Sevilla ha encaixat gols a tots els partits de Lliga. Suma cinc punts en set jornades i ocupa la dissetena posició a la Lliga.

Un altre equip andalús que encara no ha pogut deixar la porteria a zero és l'Almeria, que amb quatre punts ha rebut fins a onze gols i se situa divuitè a la classificació.

El cuer, l'Elx, que ha cessat el seu tècnic Francisco avui mateix, només porta un punt en les primeres set jornades i acumula fins a 18 gols en contra.
 

Anar al contingut