Barça

La convocatòria del Barça per al Leganés, condicionada per les baixes en la posició de lateral

Sense Semedo ni Jordi Alba, lesionats, i sense Sergi Roberto, sancionat, el gran maldecap de Valverde és decidir qui ocuparà la posició de lateral

Actualitzat

Sense Semedo ni Jordi Alba, lesionats, i sense Sergi Roberto, sancionat, el gran maldecap d'Ernesto Valverde per al partit contra el Leganés d'aquest dissabte al migdia (a les 13.00) és qui ocuparà la posició de lateral. Del primer equip, el tècnic blaugrana només pot comptar amb Junior Firpo, que té tots els números de jugar, i Wague, que ha estat present en diverses convocatòries de Valverde aquesta temporada, però que encara no ha debutat i que podria haver d'assumir el repte de sortir de titular a Butarque.

Però la gran novetat en la convocatòria és un nom força inusual, Morer, el jove del filial que s'ha exercitat amb els jugadors del primer equip aquest divendres a la tarda a la Ciutat Esportiva Joan Gamper i que podria veure's en la situació de jugar en el lateral de la defensa blaugrana. Del Barça B, també ha entrat Araujo. Després de completar la sessió, l'equip ha posat rumb cap a Leganés.

A banda, queden fora dels plans de Valverde dos jugadors dels més habituals, com Arthur, per decisió tècnica, i Lenglet, que arrossega unes molèsties a la cama després de jugar amb la selecció francesa. Ivan Rakitic, en canvi, ha rebut l'alta mèdica i podrà jugar a Butarque.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut